Inloopochtend | Gebaren oefenen in Tiel

Evenementdatum: 29 januari 2019

Slechter horen of te maken hebben met een gehooraandoening kan een strijd zijn. Met jezelf om het te accepteren. Met mensen in je omgeving, die niet echt begrijpen wat je meemaakt. Het zegt niets over jouw kwaliteiten, maar door bijvoorbeeld vermoeidheid, concentratieproblemen of overprikkeling is het wel van invloed op je functioneren. Bij Stichting Hoormij begrijpen we dat. Stichting Hoormij, Regio Betuwe organiseert van 10:00 tot 12:00 uur een inloopochtend in de bibliotheek in Tiel. Een ontmoetingsplek voor lotgenoten en belangstellenden. En een gelegenheid om gebarentaal te gebruiken, ervaringen uit te wisselen en informatie te ontvangen en uit te wisselen.

Kom kennismaken met Stichting Hoormij en regionale lotgenoten. Georganiseerd door regionale vrijwilligers/ervaringsdeskundigen.

Consumpties zijn voor eigen rekening in het Zinder Café, stadszaal (1e verdieping) van de bibliotheek.

Contact

De bijeenkomst vindt plaats in de bibliotheek in Tiel. Het adres is: Rechtbankstraat 3.
Ben je niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn maar wil je wel graag regionaal contact? Stuur dan een bericht naar
betuwe.contactpersoon@stichtinghoormij.nl of bezoek de regionale Facebookpagina.