Inloopochtend afdeling Breda

Evenementdatum: 18 september 2019

Slechter horen of te maken hebben met een gehooraandoening kan een strijd zijn. Met jezelf om het te accepteren. Met mensen in je omgeving, die niet echt begrijpen wat je meemaakt. Het zegt niets over jouw kwaliteiten, maar door bijvoorbeeld vermoeidheid, concentratieproblemen of overprikkeling is het wel van invloed op je functioneren. Bij Stichting Hoormij begrijpen we dat. Stichting Hoormij organiseert een inloopochtend op 18 september 2019 van 09.30-12.00 in het Amphia Ziekenhuis Langendijk te Breda. Een ontmoetingsplek voor lotgenoten en belangstellenden.

De bijeenkomst staat open voor iedereen en betreft alle voorkomende hoorproblemen. Ervaringsdeskundigen zijn aanwezig.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met Jetty Mouw via breda.voorzitter@stichtinghoormij.nlof M 06 16 41 06 03.