Informatiestand van Hoormij∙NVVS bij 'Op Je Gezondheid beurs' in Helmond

Evenementdatum: 02 oktober 2022

Op zondag 2 oktober 2022 organiseert Kansrijk Mierlo-Hout samen met vele partners de beurs 'Op je Gezondheid'. Een dag met veel informatie over bewegen en voeding. Talloze verenigingen en organisaties gaan graag met je in gesprek en informeren je over de mogelijkheden. Zo is ook patiëntenorganisatie Hoormij∙NVVS, afdeling Zuid Oost-Brabant, aanwezig. Vragen over gehoor- en/of evenwichtsaandoeningen kun je hier stellen. Er zijn stands met gezonde, maar ook lekkere hapjes. Neem deel aan de gezondheidscheck en krijg direct een persoonlijk advies. Kortom een beurs met voor ieder wat wils.

Adres: Cederhoutstraat 144, Helmond (Mierlo-Hout)

Tijd: 11.00 - 17.00 uur

Informatie

Wil je meer informatie neem dan contact op met afdeling Zuid Oost Brabant via zuidoostbrabant@stichtinghoormij.nl