Informatiebijeenkomst tinnitus Voorburg

Evenementdatum: 07 februari 2019

Stichting Hoormij, afdeling Den Haag, organiseert op donderdag 7 februari 2019, tijdens de Week van het Oorsuizen 2019 een informatiebijeenkomst over tinnitus. Tijdens het programma komen ervaringen, oorzaken, behandelmethoden en nieuwe ontwikkelingen aan bod. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen met tinnitusklachten. Ook partners en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen en ruimte voor het onderling uitwisselen van ervaringen.

Locatie en tijd

De bijeenkomst vindt plaats in de  Koningkerk Bruijnings, Ingenhoeslaan 4 in Voorburg.
⁞ om de hoek Kon.Julianalaan ⁞ bij halte bus 23 en tram 2 ⁞ 500 meter vanaf station Laan van NOI ⁞

19:00 uur - inloop met koffie

19.30 uur - start presentatie

21.30 uur - einde

avondvoorzitter Willem Dekker.

Sprekers

Peter Krauweel, ervaringsdeskundige van Stichting Hoormij, vertelt over zijn ervaringen met tinnitus en hoe hij met de impact van die herrie in zijn hoofd heeft leren omgaan. Daarnaast gaat hij in op diverse oorzaken, actuele behandelmethoden en nieuwe ontwikkelingen.
Joan van Baarle vertelt onder meer waarom ze het boek “Gevangen in geluid” heeft geschreven. Hierin beschrijft zij het proces dat haar dochter Gaby Olthuis doormaakte in de jarenlange strijd tegen een ondraaglijke vorm van oorsuizen. Joan en Peter richten zich op de toekomst en besteden tot slot gezamenlijk aandacht aan de toename van tinnitus vooral onder jongeren door overmatige geluidniveaus, zoals in het uitgaansleven.

Kosten

De entree bedraagt € 5,-. Leden van Stichting Hoormij hebben gratis toegang. Als je ter plaatse lid wordt, is de avond vrij toegankelijk.

Aanmelden is noodzakelijk en kan alleen via onderstaand aanmeldformulier.

Meer informatie en vragen

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen via denhaag.secretaris@stichtinghoormij.nl
Een schrijftolk en ringleiding zijn deze avond aanwezig.

Aanmeldingsformulier
Vul hier uw gegevens in.
v