Informatiebijeenkomst tinnitus Beverwijk

Evenementdatum: 18 april 2019

Vierentwintig uur per dag een constante piep, suis, fluit of ander geluid in je oor? Je bent niet de enige. In Nederland land hebben zo’n 1,5 miljoen mensen een vorm van tinnitus. Dat aantal neemt de laatste jaren toe, vooral onder jongeren. Het voortdurende geluid kan er in een hele lichte vorm zijn, maar ook allesoverheersend. De klachten hebben vaak een enorme impact op het dagelijks leven en functioneren. Een oplossing om de tinnitus te laten verdwijnen, is er nog niet. Donderdag 18 april 2019 organiseren Stichting Hoormij, afd. IJmond Noord, en het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) een bijeenkomst over oorsuizen. DEZE BIJEENKOMST IS VOL. AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK!

Tijdens het programma komen de oorzaken, behandelmethoden, ervaringen en nieuwe ontwikkelingen ruim aan bod.
Peter Krauweel, ervaringsdeskundige Stichting Hoormij vertelt over zijn ervaringen en hoe hij zijn tinnitus onder controle kreeg.
Dr. Peter Roos en drs. Dick Laarman, KNO-artsen van het Rode Kruis Ziekenhuis gaan in op de mogelijke oorzaken van tinnitus en behandelmethoden. Er is ook volop gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. De bijeenkomst is bestemd voor mensen met tinnitus, partners en familieleden.

Locatie en tijd

De bijeenkomst vindt plaats in het Rode Kruis Ziekenhuis , Vondellaan 13 te Beverwijk, in het restaurant, op de tweede etage.

Tijd: van 19.30 uur tot 21.30 uur. De zaal gaat om 19.15 uur open.

De toegang is gratis.

Ringleiding en schrijftolk zijn aanwezig.

DEZE BIJEENKOMST IS VOL. AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK!