Informatiebijeenkomst Hoorhulpmiddelen

Evenementdatum: 09 oktober 2023Georganiseerd door: Hoormij∙NVVS

Met een hoortoestel ben je al een heel eind op de goede weg naar meer hoorplezier. Maar soms heb je net nog wat meer nodig om in gezelschap goed te horen of televisieprogramma’s te kunnen verstaan. Misschien heb je ook andere hulpmiddelen nodig, zoals bijvoorbeeld een alarmsysteem of een wekker? Daar zijn veel mogelijkheden voor, maar welke is nou juist voor jou geschikt? Daarom organiseert Hoormij∙NVVS de bijeenkomst 'Hoorhulpmiddelen', in samenwerking met het Audiologisch Centrum Libra.

Praktische informatie

Datum: maandag 9 oktober 2023

Tijd: 19.00 – 21.00 uur (Inloop vanaf 18.30 uur)

Adres: Libra AC, Torenallee 20, Eindhoven

Ringleiding en schrijftolk zijn aanwezig. 

Programma

19:00 uur - Welkom en toelichting op de bijeenkomst
19:10 uur - Presentatie over hoorhulpmiddelen door Mary van der Heijden, Carla Simons en Imke Vliegenberg van Libra Revalidatie & Audiologie in Eindhoven

20:00 uur -  Koffiepauze

20:10 uur - Ervaringsverhaal door ervaringsdeskundige mevr. Verdonk
20:50 uur - Korte samenvatting van de gesprekken en afsluiting

Aanmelden en meer informatie

  • Stuur een mail naar info@stichtinghoormij.nl met jouw naam, mailadres, telefoonnummer en of je wel/geen schijftolk nodig hebt
  • Als je lid bent van Hoormij∙NVVS jouw lidnummer en vermelding van ‘bijeenkomst hoorhulpmiddelen’.
  • Als je vragen hebt voor de sprekers, kun je deze ook in de mail vermelden.
  • Als je geen lid bent, wil je dan bij aanmelding voor 2 oktober 2023 € 5,00 overmaken op NL82RABO0300773269 t.n.v. Stichting Hoormij te Houten onder vermelding van ‘jouw naam en 8850 + bijeenkomst Hoorhulpmiddelen’. Bij aanmelding na 2 oktober 2023 is dit € 7,50. Als je gratis wil deelnemen, ga naar de website en word lid.
  • Jouw aanmelding is definitief na ontvangst van de deelnemersbijdrage én de aanmeldingsmail.
  • Tijdens de bijeenkomst is een schrijftolk aanwezig.
  • Door aanmelding ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens ten behoeve van deze bijeenkomst en het toesturen van een evaluatieformulier en follow-up na de bijeenkomst. De gegevens worden binnen een half jaar na de bijeenkomst verwijderd.