Informatiebijeenkomst | Hoorcafé Veenendaal

Evenementdatum: 04 juni 2019

Slechter horen of te maken hebben met een gehooraandoening kan een strijd zijn. Met jezelf, voor acceptatie. Met mensen in je omgeving, die niet echt door hebben wat je meemaakt. In het gesprek met artsen bij wie je steeds opnieuw moet uitleggen wat de gevolgen zijn van je aandoening. Het zegt niets over jouw kwaliteiten, maar door bijvoorbeeld vermoeidheid, concentratieproblemen of overprikkeling is het wel van invloed op je functioneren. Stichting Hoormij organiseert in samenwerking met Veens een voorlichtingsavond voor mensen met een gehooraandoening. Je krijgt de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en informatie te verkrijgen.

Ben jij slechthorend en heb je wel eens moeite om alles goed te verstaan in openbare gebouwen, zoals een bioscoop of een vergaderzaal? Wij willen slechthorende mensen de kans geven ervaringen met elkaar uit te wisselen. Er kan informatie gedeeld worden over bijvoorbeeld audiciens of een audiologisch centrum, maar ook over openbare gebouwen in Veenendaal

Locatie

Wijkcentrum Panorama

De Tinneweide 144a, Veenendaal

Tijd: 19.00 – 21.30 uur, ontvangst vanaf 18.30 uur

Toegang is gratis. Koffie en thee zijn verkrijgbaar.

Als er meerdere mensen bij de aanmelding laten weten een schrijftolk nodig te hebben dan wordt deze door ons aangevraagd.

Meer informatie en aanmelden

Bekijk hier de folder.

Uitsluitend toegankelijke na aanmelding.

Neem contact op via hoorcafeveenendaal@gmail.com.