Informatiebijeenkomst | Hoorcafé Veenendaal

Evenementdatum: 22 februari 2019

Slechter horen of te maken hebben met een gehooraandoening kan een strijd zijn. Met jezelf, voor acceptatie. Met mensen in je omgeving, die niet echt door hebben wat je meemaakt. In het gesprek met artsen bij wie je steeds opnieuw moet uitleggen wat de gevolgen zijn van je aandoening. Het zegt niets over jouw kwaliteiten, maar door bijvoorbeeld vermoeidheid, concentratieproblemen of overprikkeling is het wel van invloed op je functioneren. Stichting Hoormij organiseert in samenwerking met Doof in Ede een 'Hoorcafé', een ontmoetingsplek voor mensen met een gehooraandoening. Je krijgt de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en informatie te verkrijgen.

Wijkcentrum Panoram

De Tinneweide 144a, Veenendaal

Tijd: 14.00- 16.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur

Toegang is gratis. Koffie en thee zijn verkrijgbaar.

Schrijftolk is aanwezig.

Meer informatie en aanmelden

Neem contact op met Amir AL Itejawi via Veenendaal.contactpersoon@stichtinghoormij.nl of Marja de Putter via Marja@doofinede.nl