Informatiebijeenkomst 'Energiehuishouding en gehoorproblematiek' Roermond

Evenementdatum: 21 oktober 2019

Een gehooraandoening kost veel energie, hoe ga je daarmee om? Stichting Hoormij/NVVS, afdeling Noord-Midden Limburg organiseert een informatiebijeenkomst over dit onderwerp in Roermond. Als je te maken hebt met een gehooraandoening kosten alle activiteiten van de dag extra energie. Hoe ga je daar mee om? Hoe deel je verstandig je tijd in? Wil je graag delen wat jou helpt? Of wil je samen met anderen met een gehoorprobleem, onderzoeken wat een goede oplossing voor jouw situatie is? Meld je dan aan voor deze kleinschalige bijeenkomst.

Je bent van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst onder leiding van Gerarda Beumer.

Tijd: 14.00 uur tot 16.00 uur

Locatie: ’t Paradies, Munsterstraat 61, Roermond

Er is een schrijftolk aanwezig.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met de secretaris van de afdeling Noord Midden-Limburg via noordmiddenlimburg.secretaris@stichtinghoormij.nl of telefonisch, whatsapp of sms via voorzitter Joke Verhaag, T 0778516775
M 06 36 56 08 80 of penningmeester Tiny Nouwen, M 06 48 52 96 64.