Informatie- en Contactbijeenkomst Eindhoven

Evenementdatum: 22 november 2018

Slechter horen of te maken hebben met een gehooraandoening kan een strijd zijn. Met jezelf om het te accepteren. Met mensen in je omgeving, die niet echt begrijpen wat je meemaakt. Het zegt niets over jouw kwaliteiten, maar door bijvoorbeeld vermoeidheid, concentratieproblemen of overprikkeling is het wel van invloed op je functioneren. Bij Stichting Hoormij begrijpen we dat. De afdeling Regio Eindhoven organiseert op donderdag 22 november 2018 een bijeenkomst in het pand aan de Pastoriestraat 147 in Eindhoven.

Informatie en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur. Toegang is gratis. Heb je belangstelling om deze bijeenkomst bij te wonen meld je dan even aan, dit i.v.m. beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan bij het secretariaat van de afdeling Eindhoven via eindhoven.secretaris@stichtinghoormij.nl