Informatie- en contactbijeenkomst Eindhoven 10-02

Evenementdatum: 10 februari 2022

Slechter horen of te maken hebben met een gehooraandoening kan een strijd zijn. Met jezelf, voor acceptatie. Met mensen in je omgeving, die niet echt door hebben wat je meemaakt. In het gesprek met artsen bij wie je steeds opnieuw moet uitleggen wat de gevolgen zijn van je aandoening. Het zegt niets over jouw kwaliteiten, maar door bijvoorbeeld vermoeidheid, concentratieproblemen of overprikkeling is het wel van invloed op je functioneren. Bij Hoormij∙NVVS begrijpen we dat. Ben je op zoek naar informatie en wil je in contact komen met lotgenoten. Kom dan naar deze informatie- en contactbijeenkomst in Eindhoven.

De afdeling Zuid-Oost Brabant organiseert weer een lotgenotenbijeenkomst in gebouw Bomanshof, Pastoriestraat 147 in Eindhoven. Omdat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn, is aanmelden verplicht. 

Waar?

Pastoriestraat 147 in Eindhoven

Tijd: 10.00 – 12.00 uur.

Toegang is gratis.

Informatie en aanmelden

Er is een ringleiding en er is een schrijftolk aanwezig.

Heb je belangstelling om deze bijeenkomst bij te wonen? Meld je dan even aan, mede in verband met het coronavirus en het beperkte aantal plaatsen. Uiteraard hanteren we de richtlijnen rondom Covid-19. Aanmelden is verplicht en kan via de secretaris van de afdeling Zuid-Oost Brabant via zuidoostbrabant@stichtinghoormij.nl 

Vol is vol.