Huiskamerbijeenkomst tinnitus in Ermelo

Evenementdatum: 15 januari 2019Maximum aantal deelnemers: 6 (Aantal deelnemers tot nu toe: 7)

Stichting Hoormij organiseert een huiskamerbijeenkomst voor mensen met tinnitus in Ermelo. Tinnitus: een piep, ruis, rinkel of ander geluid in je gehoor. Dat kan behoorlijk belastend zijn. In de huiskamerbijeenkomsten is er gelegenheid daarover informeel in gesprek te gaan. Hoe gaan je lotgenoten ermee om? Wat betekent het voor leven en werken? De gespreksleiding is in handen van Jan Huttinga, vrijwilliger van Stichting Hoormij. Voor eerdere bijeenkomsten in Ermelo was grote belangstelling. Daarom nu dit vervolg.

Door het hele land organiseert Stichting Hoormij informele en gezellige huiskamerbijeenkomsten. Belangstellenden komen samen in de huiskamer van een vrijwilliger. Onder het genot van een kopje koffie of thee is er alle ruimte om je eigen ervaringen te delen en vragen te stellen. De gespreksleider en vrijwilliger in deze bijeenkomst zijn ervaringsdeskundigen.

Tijd:
inloop vanaf 09.45 uur

Locatie:
Ermelo (je ontvangt het volledige adres na aanmelding)

Voor wie?
Mensen met tinnitus. Partners zijn ook welkom.

Gespreksleider:
Dhr. Jan Huttinga (ervaringsdeskundige en vrijwilliger van Stichting Hoormij)

Toegang:
Gratis toegankelijk na opgave. Je kunt deze middag contant een vrijwillige donatie achterlaten.

Een schrijftolk kan op aanvraag worden geregeld.

Interesse?
Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier. Er kunnen 6 deelnemers mee doen per huiskamerbijeenkomst. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van de inschrijving.
Aanmelden
(Maximum aantal deelnemers bereikt. Als u op de wachtlijst wilt komen te staan, meld u zich dan aan)
Aanmeldingsformulier
Vul hier uw gegevens in.