Huiskamerbijeenkomst tinnitus Dronten

Evenementdatum: 23 mei 2019Maximum aantal deelnemers: 8 (Aantal deelnemers tot nu toe: 0)

Tinnitus: een piep, ruis, rinkel of ander geluid in je gehoor. Dat kan behoorlijk belastend zijn. In deze huiskamerbijeenkomst is er gelegenheid daarover in gesprek te gaan. Hoe gaan je lotgenoten ermee om? Wat betekent het voor leven en werken? De gespreksleiding is in handen van Jan Huttinga, vrijwilliger van Stichting Hoormij/NVVS.

Door het hele land organiseert Stichting Hoormij informele en gezellige huiskamerbijeenkomsten. Belangstellenden komen samen in de huiskamer van een vrijwilliger. Onder het genot van een kopje koffie of thee is er alle ruimte om je eigen ervaringen te delen en vragen te stellen. De gespreksleider en vrijwilliger in deze bijeenkomst zijn ervaringsdeskundigen.

Locatie en tijd

Tijd: 14.00 uur tot 16.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur

Locatie: Dronten (je ontvangt het volledige adres na aanmelding)

Voor wie?

Mensen met tinnitus. Partners zijn ook welkom.

Gespreksleider: Jan Huttinga (ervaringsdeskundige en vrijwilliger van Stichting Hoormij/NVVS)

Gratis toegankelijk na opgave. Je kunt deze middag contant een vrijwillige donatie achterlaten.

Een schrijftolk is op aanvraag te regelen.

Aanmelden

Aanmelden kan door een bericht te sturen naar huiskamerbijeenkomst@stichtinghoormij.nl

Bij meer dan 8 aanmeldingen kom je op de wachtlijst of meld je aan voor een volgende huiskamerbijeenkomst.