Huiskamerbijeenkomst 'mijn partner heeft een gehooraandoening' Panningen

Evenementdatum: 20 april 2020

Stichting Hoormij, afdeling Noord Midden-Limburg, organiseert een huiskamerbijeenkomst met als thema 'mijn partner heeft een gehooraandoening'. Of het nu slechthorendheid, tinnitus, ménière, een brughoektumor of hyperacusis is, met deze aandoeningen leven is niet altijd gemakkelijk. Wil je graag eens horen hoe anderen hiermee omgaan, bespreken tegen welke problemen je aanloopt en hoe anderen dit oplossen? Geef je dan op voor deze kleinschalige bijeenkomst.

Locatie: Panningen (adres wordt bekend gemaakt na aanmelding)

Tijd: 14.00 uur tot 16.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur.

Gespreksleidster: Gerarda Beumer

Gastvrouw: Tiny Nouwen

Toegang: gratis

Voor wie: Iedereen met een gehooraandoening met partner.

Schrijftolk is aanwezig.

Aanmelden en meer informatie

Je kunt je aanmelden bij de secretaris van de afdeling Noord Midden-Limburg, noordmiddenlimburg.secretaris@stichtinghoormij.nl of telefonisch, via whatsapp of sms kan ook bij voorzitter Joke Verhaag, T 0778 516 775 M 06 36 56 08 80 of penningmeester Tiny Nouwen, M 06 48 52 96 64.