Huiskamerbijeenkomst hyperacusis Kampen

Evenementdatum: 12 juni 2019Maximum aantal deelnemers: 5 (Aantal deelnemers tot nu toe: 0)

Kun je het geluid van voorbijrijdend verkeer, een grasmaaier, een bladblazer niet goed verdragen? Of heb je last van het geluid van roeren van een lepeltje in je koffiekopje? Dan kan er sprake zijn van hyperacusis: een overgevoeligheid voor gewone, dagelijkse geluiden. Dat kan behoorlijk belastend zijn. In de huiskamerbijeenkomst is er gelegenheid daarover informeel in gesprek te gaan. Hoe gaan je lotgenoten ermee om? Wat betekent het voor leven en werken? De gespreksleiding is in handen van Jan Huttinga, vrijwilliger van Stichting Hoormij.

Door het hele land organiseert Stichting Hoormij informele en gezellige huiskamerbijeenkomsten. Belangstellenden komen samen in de huiskamer van een vrijwilliger. Onder het genot van een kopje koffie of thee is er alle ruimte om je eigen ervaringen te delen en vragen te stellen. De gespreksleider en vrijwilliger in deze bijeenkomst zijn ervaringsdeskundigen.

Tijd:
inloop vanaf 13.30 uur

Locatie:
Kampen (je ontvangt het volledige adres na aanmelding)

Voor wie?
Mensen met hyperacusis. Partners zijn ook welkom.

Gespreksleider:
Dhr. Jan Huttinga (ervaringsdeskundige en vrijwilliger van Stichting Hoormij)

Toegang:
Gratis toegankelijk na opgave. Je kunt deze middag contant een vrijwillige donatie achterlaten.
Een schrijftolk kan op aanvraag van meerdere mensen worden geregeld.

Aanmelden

Aanmelden kan door een bericht te sturen naar huiskamerbijeenkomst@stichtinghoormij.nl

Bij meer dan 5 aanmeldingen kom je op de wachtlijst of meld je aan voor een volgende huiskamerbijeenkomst.