Hoormij∙NVVS organiseert inloopspreekuur in Heemskerk 20-06

Evenementdatum: 20 juni 2024Georganiseerd door: Hoormij∙NVVS

Slechter horen of te maken hebben met een gehoor- en/of evenwichtsaandoening kan een strijd zijn. Met jezelf, voor acceptatie. Met mensen in je omgeving, die niet echt door hebben wat je meemaakt. In het gesprek met artsen bij wie je steeds opnieuw moet uitleggen wat de gevolgen zijn van je aandoening. Het zegt niets over jouw kwaliteiten, maar door bijvoorbeeld vermoeidheid, concentratieproblemen of overprikkeling is het wel van invloed op je functioneren. Bij Hoormij∙NVVS begrijpen we dat. In de bibliotheek van Heemskerk kun je iedere derde donderdag van de maand terecht voor meer informatie en vragen. 

Locatie en tijd

Locatie: Bibliotheek van Heemskerk, Maerten van Heemskerckplein 3

Datum: donderdag 20 juni 2024

Tijd: 10:00 - 12:00 uur

Deze datum verhinderd? Iedere derde donderdag van de maand vindt er een inloopspreekuur plaats in de bibliotheek van Heemskerk. Of ga op de derde woensdag van de maand naar Alkmaar. Kijk op de agenda voor meer informatie en de actuele gegevens.

Meer informatie

Jouw vragen kunnen gaan over allerlei onderwerpen met betrekking tot gehoor- en/of evenwichtsproblematiek. Denk aan informatie over hoorhulpmiddelen en hoe die te verkrijgen zijn, diverse behandelmogelijkheden en algemene voorlichting. Vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Alkmaar via alkmaar-ijmond@stichtinghoormij.nl

Let op: In de maanden juni, juli, augustus en december is er geen inloopspreekuur