Hoormij∙NVVS, afd. Zuidoost Brabant, organiseert Hoorcafé in Best

Evenementdatum: 30 oktober 2023

Hoormij∙NVVS, afd. Zuidoost Brabant, organiseert een Hoorcafé in samenwerking met de bibliotheek in Best. Heb je een vraag over slechthorendheid, tinnitus, duizeligheid of evenwichtsaandoeningen, cholesteatoom of hyperacusis? Of wil je in contact komen met lotgenoten? Kom dan naar deze bijeenkomst waar je met alle mogelijke vragen terecht kunt. Samen zoeken we antwoorden of verwijzen we je verder.

Te maken hebben met een gehoor- en/of evenwichtsaandoening kan een strijd zijn. Met jezelf om het te accepteren. Met mensen in je omgeving, die niet echt begrijpen wat je meemaakt. Het zegt niets over jouw kwaliteiten, maar door bijvoorbeeld vermoeidheid, concentratieproblemen of overprikkeling is het wel van invloed op je functioneren. Hoormij∙NVVS begrijpt dat.

De afdeling Zuidoost Brabant is aanwezig op 30 oktober 2023 vanaf 15.00 uur tot 16.30 uur in het gemeentehuis van Best. Een ontmoetingsplek voor lotgenoten en belangstellenden.

De bijeenkomst staat open voor iedereen en betreft alle voorkomende gehoor- en evenwichtsproblemen. Ervaringsdeskundigen zijn aanwezig.

Locatie en tijd

Locatie: Gemeentehuis van Best, in kamer 2.4.1.
Adres: Dorpsplein 2, Best
Tijd: 15.30 – 16.30 uur

Meer informatie en aanmelden

Je kunt je aanmelden of meer informatie verkrijgen via de bibliotheek Eindhoven of per E-mail m.lasance@bibliotheekeindhoven.nl.