Hoormij∙NVVS, afd. Noord Midden-Limburg, organiseert kerstviering in Venlo

Evenementdatum: 11 december 2021

Hoormij∙NVVS, afd. Noord Midden-Limburg, organiseert een kerstviering in Venlo op zaterdag 11 december 2021 voor leden en partner en/of introducee. Een gehooraandoening heb je tenslotte niet alleen. De viering vindt plaats in Café Feestzaal 't Ven te Venlo vanaf 14.00 uur. Wil je erbij zijn? Meld je dan aan voor 1 december 2021.

De eigen bijdrage is € 17,50 per persoon, maximaal twee personen per lid. Overige introducees en niet leden zijn van harte welkom, maar betalen € 22,50 per persoon. Dit is voor het diner en enkele consumpties. Na afloop is er nog een tombola met mooie prijzen. Niemand gaat zonder prijs naar huis. Tussen de gangen door vindt - kort - de door corona uitgestelde, Algemene ledenvergadering plaats. En er is een spreker die een eigen ervaringsverhaal vertelt over slechthorendheid.

• Ringleiding en schrijftolk aanwezig.

Locatie en tijd

Locatie: Café Feestzaal 't Ven
Straelseweg 359, Venlo
Aanvang: 14.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur)

Meer informatie en aanmelden

Je kunt je tot 1 december 2021 aanmelden (verplicht!) via noordmiddenlimburg@stichtinghoormij.nl of telefonisch, whatsapp of sms bij Joke Verhaag, M 06 36 56 08 80 of Tiny Nouwen M 06 48 52 96 64.

• Dieetwensen graag doorgeven bij aanmelding

Wij houden rekening met de coronaregels van dat moment.