Hoormij∙NVVS, afd. Noord Midden-Limburg, organiseert kerstviering in Herten

Evenementdatum: 17 december 2022

Hoormij∙NVVS, afd. Noord Midden-Limburg, organiseert een kerstviering in Herten op zaterdag 17 december 2022 voor leden en partner en/of introducee. Een gehoor- en/of evenwichtsaandoening heb je tenslotte niet alleen.

De eigen bijdrage is € 20,- per persoon, maximaal twee personen per lid. Overige introducees en niet leden zijn van harte welkom, maar betalen € 28,50 per persoon. Dit is voor het diner en enkele consumpties. Na afloop is er nog een tombola met mooie prijzen. Niemand gaat zonder prijs naar huis.

Tussen de gangen door vertelt  een spreker - Jan Budding - over hoortoestellen en hulpmiddelen vanaf het allereerste begin tot nu. Aansluitend de mogelijkheid tot het stellen van vragen over de nieuwste hoortoestellen, hulpmiddelen en solo-apparatuur.
  • Ringleiding en schrijftolk aanwezig.

Locatie en tijd

Locatie: Café zaal 'De Schuur'
Adres: Hoofdstraat 2 in Herten
Aanvang: 13.00 uur inloop vanaf 12.30 uur.

Meer informatie en aanmelden

Je kunt je aanmelden (verplicht!) via noordmiddenlimburg@stichtinghoormij.nl of telefonisch, whatsapp of sms bij Joke Verhaag, M 06 36 56 08 80 of Tiny Nouwen M 06 48 52 96 64.

• Dieetwensen graag doorgeven bij aanmelding.