Gebarencafé Almere 5-11

Evenementdatum: 05 november 2020

Ben je slechthorend, ken je iemand die slechthorend is of wil je gewoon graag leren gebaren? Iedere 1e donderdag van de maand vindt er een bijeenkomst Nederlands met Gebaren (NmG) in Almere. NmG is gesproken Nederlands ondersteund met gebaren; de belangrijkste woorden zijn ondersteund. Wat mag je verwachten? Je leert gebaren, deze worden herhaald, je leert vingerspellen en tellen en iedere week is er een spel waarbij je wordt uitgedaagd om echt te durven gebaren. Het gebarencafé vindt plaats in het Inloophuis de Ruimte, waar de benedenverdieping zo ingericht is dat er genoeg ruimte is voor maximaal 10 personen.  

Er wordt voldoende afstand gehouden en bij de ingang word je verzocht je handen te ontsmetten.

Locatie: Inloophuis de Ruimte, Hengelostraat 39 Almere Stad
Datum: donderdag 5 november 2020
Tijdstip: 14.00 uur - 15.30 uur

Je bent van harte welkom.  Dit is geen activiteit van Hoormij∙NVVS. Het Gebarencafé is een initiatief vanuit de ViP werkgroep. ViP betekent VN verdrag in de Praktijk. In deze werkgroep participeren ervaringsdeskundigen met inclusie als doel. 

Volgende data:

3 december 2020

Informatie en aanmelden (noodzakelijk)

Aanmelden is noodzakelijk en kan via gvanwees55@gmail.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerda van Wees via M 06 28 08 40 91