Bijeenkomst Spraakafzien en Nederlands met Gebaren Kapelle - Zeeland

Evenementdatum: 11 april 2019

Slechter horen of te maken hebben met een gehooraandoening kan een strijd zijn. Met jezelf, voor acceptatie. Met mensen in je omgeving, die niet echt door hebben wat je meemaakt. Bij Stichting Hoormij begrijpen we dat. Tijdens deze bijeenkomst krijg je informatie over de mogelijkheden van communicatie voor mensen met een gehooraandoening en de omgeving. Een logopediste en een docent gebarentaal vertellen niet alleen over het onderwerp, maar via praktijkoefeningen maak je kennis met mondbeelden en enkele gebaren.

Altijd al iets willen doen om je communicatie te verbeteren? Maak dan kennis met spraakafzien en gebaren! Gediplomeerde docenten vertellen je niet alleen wat over het onderwerp, maar zetten je zelf ook aan het werk zodat je na afloop al iets meer gaat letten op mondbeelden en al een paar gebaren kent.

Stichting Hoormij/NVVS organiseert in samenwerking met de GGMD deze informatiebijeenkomst Spraakafzien en NmG.

Plaats:
Cederhof
Cederlaan 9
4421 BZ Kapelle
Tijd:

14.00- 16.30 uur

Sprekers:
De docenten zijn: Tabitha Karman, gebarendocent
Hilde Aarts, logopediste
Aanmelden:

Aanmelden is alleen mogelijk via onderstaand formulier. Heb je vragen over de inhoud dan kun je contact opnemen via anitadebruijne@zeelandnet.nl  of M 06-29318733.

Entree:
gratis toegankelijk

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid
Cederhof is rolstoeltoegankelijk en op loopafstand van NS station Kapelle-Biezelinge
Er is ringleiding en een schrijftolk aanwezig.
Contactpersoon/bron: Stichting Hoormij
Aanmeldingsformulier
Vul hier uw gegevens in.
v