Bijeenkomst 'kienen' voor slechthorenden in Venlo

Evenementdatum: 14 juni 2019

Kienen is een kansspel voor meerdere spelers. Iedere speler heeft een formulier met getallen die zijn afgedekt als het afgeroepen getal, dat wordt getrokken door de spelleider, op dit formulier staat. Alle slechthorenden (met partner) die graag eens willen kienen. Dat kan deze middag, omdat Stichting Hoormij, afdeling Noord- Midden Limburg een schrijftolk heeft die alle cijfertjes weergeeft op het scherm. En natuurlijk zijn er prachtige prijzen te winnen, niemand gaat met lege handen naar huis!

Locatie, tijd, kosten

Tijd 14.00 – 16.00 uur. Kaartverkoop start om 13.30 uur.
Locatie: restaurant feestzaal De Wylderbeek Hagerhofweg 2A in Venlo
Toegang: gratis voor leden en partners van Hoormij. Niet leden betalen € 2,50 incl. kopje koffie/thee
Kosten: Losse kaarten 1,00 euro
Serie kaarten 5,00 euro

Ringleiding en schrijftolk aanwezig.

Meer informatie en aanmelden

Opgave voor deze bijeenkomst kan via noordmiddenlimburg.secretaris@stichtinghoormij.nl
Telefonisch, WhatsApp of SMS kan ook via Joke Verhaag, voorzitter, T  077 85 16 775 M 06 36 56 08 80 of Tiny Nouwen, penningmeester M 06 48 52 96 64. Kijk ook eens op onze Facebookpagina NVVS Noord-Midden Limburg