Bijeenkomst hoorhulpmiddelen in Drachten

Evenementdatum: 24 februari 2023

Met een hoortoestel ben je al een heel eind op de goede weg naar meer hoorplezier. Maar soms heb je net nog ietsje meer nodig om in gezelschap goed te horen of televisieprogramma’s te kunnen verstaan. Of heb je andere hoorhulpmiddelen als bijvoorbeeld alarmsystemen of wekkers nodig? Daar zijn veel mogelijkheden voor, maar welke is nou juist voor jou geschikt? Daarom organiseert Hoormij∙NVVS regio Noorde de bijeenkomst hoorhulpmiddelen samen met Audiologisch Centrum Pento.

Datum: vrijdag 24 februari 2023 van 14.00 tot 16.00 uur
Adres: Zorglocatie Neibertilla, Burgemeester Wuiteweg 140b in Drachten

Ringleiding en schrijftolk zijn aanwezig

• 14.00 uur Welkom en toelichting op de bijeenkomst (inloop vanaf 13.30 uur)
  • 14.10 uur Presentatie over Hoorhulpmiddelen door mevr. Van Thes van Pento Leeuwarden
  • 15.55 uur Korte samenvatting van de gesprekken en afsluiting

Meer informatie en aanmelden

Voor aanmelden of meer informatie kun je contact opnemen via noord@stichtinghoormij.nl of neem contact op met Kees Roeleveld
via T 0513 43 89 30.

• Leden van Hoormij∙NVVS kunnen gratis deelnemen.
  • Niet leden betalen € 2,50 bij aanmelding vóór 21 februari 2023, daarna € 5,00. Wil je bovengenoemd bedrag overmaken op NL82RABO0300773269 t.n.v. Stichting Hoormij te Houten o.v.v. jouw naam en ‘8850 + hoorhulpmiddelen 240223’. Als je gratis wilt deelnemen: Meld je aan als lid

Door aanmelding ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens t.b.v. deze bijeenkomst en het toesturen van een evaluatieformulier en follow-up na de bijeenkomst. De gegevens worden binnen een half jaar na de bijeenkomst vernietigd.