Algemene Ledenvergadering (ALV) en vrijwilligersmiddag op 9 november 2019

Evenementdatum: 09 november 2019

Op 9 november 2019 vindt een Algemene Ledenvergadering (ALV) en vrijwilligersmiddag plaats voor alle NVVS leden en vrijwilligers van Stichting Hoormij. De ALV begint om 10.30 uur tot 12.30 uur en vindt plaats in Driebergen-Rijsenburg. De vrijwilligersmiddag start na de lunch.

Benieuwd naar de agenda en de stukken? Deze zijn tzt te vinden op het voor leden toegankelijke deel van de website.

Aanmelden en informatie

De ALV en vrijwilligersmiddag vindt plaats bij 't Hoge Licht, Klaproos 2 in Driebergen-Rijsenburg.

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier (tzt beschikbaar) ALV en Vrijwilligersmiddag. Je kunt je opgeven tot 4 november 2019. Dit in verband met de organisatie.

Wil je meer informatie over de inhoud van het programma en de bijbehorende stukken dan kun je contact opnemen via Hetty van Hemme.