Algemene Ledenvergadering (ALV) en vrijwilligersmiddag op 18 mei 2019

Evenementdatum: 18 mei 2019

Op 18 mei 2019 vindt een Algemene Ledenvergadering (ALV) en vrijwilligersmiddag plaats voor alle NVVS leden en vrijwilligers van Stichting Hoormij. De ALV begint om 10.30 uur en vindt plaats in Driebergen-Rijsenburg.

Benieuwd naar de agenda en de stukken? Deze zijn tzt per mail op te vragen bij Hetty van Hemme en kunnen per mail toegestuurd worden.

Aanmelden en informatie

De ALV en vrijwilligersmiddag vindt plaats bij 't Hoge Licht, Klaproos 2 in Driebergen-Rijsenburg.

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier ALV en Vrijwilligersmiddag. Je kunt je opgeven tot maandag 13 mei 2019. Dit in verband met de organisatie.

Wil je meer informatie over de inhoud van het programma en de bijbehorende stukken dan kun je contact opnemen via Hetty.vanhemme@stichtinghoormij.nl