Ervaringen delen én zelf tot nieuwe inzichten komen?

Bent je slechthorend en heb je een CI? Of heb je een hoorbeperking en werk je bij je werkgever op een flexplek? Dan zijn we op zoek naar jouw tips en ervaringen! Dit zijn slechts enkele voorbeelden van ervaringssessies die Stichting Hoormij organiseert over de verschillende gehooraandoeningen en vele thema's. Kijk op de agenda voor een bijeenkomst bij jou in de buurt.

Ervaringen delen via Ervaringrijk

Stichting Hoormij heeft veel ervaringen en tips verzameld over vele onderwerpen. Deze verzamelde ervaringskennis wordt door ons vastgelegd en verspreid via Ervaringrijk. Hier kunnen mensen dus vele ervaringen en tips over het dagelijkse leven met een gehooraandoening vinden. Maar mensen kunnen er ook hun ervaringsverhalen en tips achterlaten. Het doel hiervan is dat anderen met deze tips en ervaringen geholpen kunnen worden. Deelnemers zijn hier erg enthousiast over.