Win kaarten voor film Wonderstruck

Op 7 december komt de film Wonderstruck uit, gebaseerd op het boek Het Wonderkabinet van Brian Selznick. Wonderstruck vertelt het verhaal van twee kinderen, het meisje leeft in de jaren ’20 en de jongen in de jaren ’70.  Beiden zijn hun gehoor verloren en op zoek gaan naar hun echte ouders in de grote stad New York. Stichting Hoormij mag 5 x 2 kaarten weggeven voor deze film. 

Een jongen, Ben, verlangt in de jaren '70 naar de vader die hij nooit heeft gekend. Een doof meisje, Rose, houdt in de jaren ’20 nauwkeurig een plakboek bij van het leven van een mysterieuze actrice. Wanneer Ben een mysterieuze aanwijzing ontdekt in de kamer van zijn moeder en Rose op een ochtend een aanlokkelijke krantenkop leest, besluiten beide kinderen op zoek te gaan naar datgene wat ze missen. Met het adembenemende Wonderstruck tekent Todd Haynes (Carol, Far From Heaven) voor zijn meest ambitieuze film tot op heden. Op virtuoze wijze brengt Haynes je terug naar de magie van de kindertijd. Het scenario van Wonderstruck is, net als Marin Scorsese’s Hugo, gebaseerd op een boek van Brian Selznick.
 

In filmhuizen door het hele land

De film, die uiteraard is ondertiteld, is vanaf 7 december te zien in een groot aantal filmhuizen en bioscopen door het hele land. Kijk voor meer informatie in het programma van een filmtheater bij jou in de buurt.

Win gratis kaarten

Wil je deze film gratis bekijken? Stuur dan voor 1 december een mail naar redactie@stichtinghoormij.nl met jouw naam en adres, onder vermelding van ‘kaarten Wonderstruck’. We verloten 5 x 2 kaarten onder de inzenders. De winnaars ontvangen hun kaarten voor 7 december. 

Publicatiedatum: 14 november 2017