Kom ook naar de OPCI-contactdag op 3 februari 2018!

Wat betekent een CI voor het ontplooien van nieuwe kansen en mogelijkheden op basis van mijn talent(en)? Dat is het thema van alweer de elfde OPCI-contactdag. Die vindt plaats op 3 februari 2018 in Nijkerk. De officiële uitnodiging met programma verschijnt in januari. OPCI is op zoek naar mensen die hun ervaringen rondom het thema talent willen vertellen. 

Deze dag is voor iedereen met een cochleair implantaat (CI), of wie een CI overweegt. Partners, ouders en ook mensen die om een andere reden betrokken zijn bij het onderwerp CI, iedereen is van harte welkom. Er is volop gelegenheid om informatie te verkrijgen van CI-leveranciers over CI en handige hulpmiddelen. En uiteraard is er contact met lotgenoten en met de vele ervaringsdeskundigen van OPCI. Meer weten over de OPCI-contactdag? Kijk dan naar de impressie van de tiende OPCI-contactdag die op 2 september plaatsvond. 

Wil jij je verhaal over talent en CI delen? 

OPCI zoekt nog naar mensen die hun verhaal over het thema ‘talent’ wil delen Wie wil daar over vertellen en zo mede ci-gebruikers of toekomstige ci-gebruikers inspireren? Meld je voor 1 oktober aan, dan kun je samen met de organisatie bekijken hoe je presentatie het best tot zijn recht komt.

Wie mee wil werken aan het programma kan voor meer informatie terecht bij henk.vanrees@opciweb.nl
Publicatiedatum: 21 september 2017