Gezocht: deelnemers kwaliteitsonderzoek ondertiteling TT888

Voor een online onderzoek naar de ondertiteling van tv-programma's is de publieke omroep op zoek naar slechthorenden en doven. Ben je afhankelijk van ondertiteling voor het volgen van tv-programma’s? En heb je hier een mening over? Help mee de kwaliteit van de ondertiteling van tv -programma’s via teletekstpagina 888 te verbeteren!

Het onderzoek richt zich op de wijze waarop tv-programma's worden ondertiteld. De publieke omroep is  benieuwd naar jouw ervaringen en voorkeuren om zodoende de kwaliteit van de ondertiteling te verbeteren. Maak je wel eens gebruik van ondertiteling van tv-programma's en wil je meedoen? Ga dan nu naar deze link en neem direct deel aan het onderzoek!

Over het onderzoek

Het onderzoek wordt uitgevoerd door medewerkers van de afdeling Publieksonderzoek van de NPO i.s.m. het onderzoeksbureau Ipsos. Deze afdeling voert uitsluitend onderzoek uit op het gebied van radio, tv en internet van de publieke omroep. Daarnaast is TT888 nauw betrokken bij het onderzoek. Je gegevens worden alleen voor dit onderzoek gebruikt en niet voor andere doeleinden ingezet. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet doorgespeeld naar derden.


Publicatiedatum: 07 februari 2017