Enquête bereikbaarheid en openingstijden Kentalis

Kentalis wil de openings- en sluitingstijden beter afstemmen op de wensen van hun klanten. Ook wil de organisatie weten hoe klanten de bereikbaarheid ende gastvrijheid ervaren. Verbeterpunten zijn van harte welkom. Ben je klant van Kentalis? Vul dan de online enquête in. Meedoen kan tot donderdag 24 mei 2017. 

De enquête is anoniem en het invullen kost slechts vijf minuten tijd. Onder de deelnemers verloot Kentalis een aantal pakketten van het voorleesboek Tossie & Uil. Ook maken deelnemers kans op een unieke schaal gemaakt door cliënten van het Kentalis Atelier, de dagbestedingslocatie in Berlicum. Hier kun je de enquete invullen. 

Verdiepend interview

Kentalis zoekt ook vijf mensen voor een verdiepend interview naar aanleiding van de enquête om een nog beter beeld te krijgen over de dienstverlening. Dit gesprek van 20 tot 30 minuten gebeurt telefonisch, via Skype of bij jou thuis. Dan ontvang als dank in elk geval het boekenpakket en een verrassing. Wil je hieraan meedoen? Stuur dan een e-mail naar communicatie@kentalis.nl. Medewerkers van Kentalis nemen dan contact op om een afspraak mei te maken.Ook vragen over de digitale enquête of het verdiepende interview kun je stellen via dit e-mailadres. 

Publicatiedatum: 28 april 2017