CI-informatiebijeenkomsten: samenwerking CI en hoortoestel

Ben jij of is je kind slechthorend en helpen hoortoestellen niet voldoende? Dan kun je in aanmerking komen voor een CI. Een CI kun je niet eerst uitproberen zoals een hoortoestel. Je maakt een keuze voor iets wat je nog niet kent en waar je naderhand niet op terug kunt komen. Zo’n beslissing maak je natuurlijk niet zomaar. Daarom is het belangrijk om te weten hoe een CI precies werkt en wat je kunt verwachten op basis van ervaringen van CI-gebruikers. Kom op 13 of 14 juni in contact met (ouders van) CI-gebruikers en ontdek de (on)mogelijkheden van een CI.

Tijdens de CI-informatiebijeenkomst van doof.nl vertelt een CI-gebruiker wat zijn/haar CI voor hem/haar betekent en hoe het is om met een CI te horen. Een audioloog en logopedist van een CI-fabrikant is aanwezig en geeft uitleg over de werking van een CI, de mogelijkheden omtrent draadloze accessoires en samenwerking met een hoortoestel op het andere oor voor oor-tot-oor-communicatie. Na deze inleiding is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. Schuif aan tafel bij één van de aanwezige (ouders van) CI-gebruikers en vraag hem of haar het hemd van het lijf. Een schrijftolk en solo-apparatuur zijn aanwezig

Aanmelden

Meld je aan om verzekerd te zijn van een plek. Geef aan met hoeveel personen je graag wilt komen en eventueel in het kort wat je achtergrond is en waarom je wilt deelnemen aan deze bijeenkomst. Aanmelden kan via redactie@doof.nl. Hier kun je ook terecht voor meer informatie.

Waar en wanneer?

Dinsdagavond 13 juni van 19.00 tot 22.00 uur (inloop met koffie om 18.30 uur)
Woensdagmiddag 14 juni van 13.00 tot 16.00 uur (inloop met koffie om 12.30 uur)
Locatie: Advanced Bionics en Phonak (gebouw Sonova), Laanakkerweg 4, 4131 PA Vianen

Klik hier voor meer info
Publicatiedatum: 31 mei 2017