Boek 'Dizzy me' krijgt een zusje: Wankele Wilma

Na het succes van ‘Dizzy me’, over leven met de Ziekte van Ménière, komt Tania Stadsbader nu met een nieuw boek over evenwicht: Wankele Wilma. Voor iedereen van 9-99 jaar die meer wil weten over evenwicht, het ‘vergeten’ zintuig. In de voorverkoop met korting verkrijgbaar.  

Je kijkt met je ogen. Met je oren hoor je en ruiken doe je met je neus. Om te proeven heb je een tong, om te voelen vingers en de rest van je huid. Maar welk deel van je lichaam zorgt voor je evenwicht? Want dat heb je nodig voor letterlijk alles wat je doet. Gelukkig regelt het lichaam dit op de automatische piloot. Precies daardoor beseft bijna niemand hoe belangrijk dat is. Tot het mis gaat..
 

Laagdrempelig en speels

Wat we op school over evenwicht leren, is zo goed als niets. Daarom is er nu dit boek, het allereerste boek voor jong en oud dat ons evenwicht op de kaart zet waar het thuishoort: naast de vijf andere zintuigen. Wankele Wilma vertelt je op een eenvoudige, speelse, maar tegelijk wetenschappelijk onderbouwde manier wat je nog niet wist over de nauwe band tussen evenwicht en gezondheid. Door beter te begrijpen kun je bewuster omgaan met duizeligheid - bij jezelf, in je familie of in je vriendenkring.
 
Leer, speel en laat je verrassen door weetjes over het vergeten zintuig. Kijk hier voor meer info
Publicatiedatum: 17 januari 2018
Steun ons

Wil je dat we ons kunnen blijven inzetten met informatie, bijeenkomsten en vertegenwoordiging van de belangen van onze doelgroepen? Word dan lid of donateur.

WORD LID OF DONATEUR