Balance Awareness Week: teken de petitie voor slimmere artsen en betere patiëntenzorg!

Een betere diagnose en behandeling van mensen met duizeligheids- en evenwichtsklachten, dankzij meer aandacht voor opleiding van medische studenten en onderzoek en bijscholing voor specialisten. Wereldwijd. Daar vraagt Tania Stadsbader uit België aandacht voor met een petitie bedoeld voor de Wereld Gezondheids Organisatie. Een initiatief dat we als Stichting Hoormij van harte steunen en dat zeker in de Balance Awareness Week alle aandacht verdient.

Tania Stadsbader is een voormalig BPPV-patiënt. Vijftien jaar lang werd bij haar niet de juiste diagnose gesteld en kreeg ze de verkeerde behandeling.Tot ze in 2008 een operatie onderging die haar leven volledig ten goede veranderde. Ze geniet nu van een tweede leven zonder duizeligheid en zet zich in om te voorkomen dat anderen diezelfde lange weg van verkeerde diagnose en behandeling moeten lopen.

Dizzy Me

Eerder schreef Tania samen met prof. dr. F Wuyts het boek Dizzy Me’, ze is ambassadeur van de Amerikaanse VEDA en werkt nauw samen met artsen en patiënten om meer begrip en bewustzijn te creëren rondom duizeligheid en evenwichtsklachten.Met deze petitie wil ze, samen met een aantal internationale partners, de verandering in behandeling en zorg voor mensen met vestibulaire klachten versnellen.

Klik hier voor meer informatie en om de petitie te tekenen.
Publicatiedatum: 13 september 2016