Update mobiele applicatie Signcall

Vanaf heden is een nieuwe versie van de mobiele applicatie van Signcall beschikbaar. De update maakt het makkelijker om te bellen en gebeld te worden. Dankzij de ingebouwde flitser kun je een inkomend gesprek bijna niet meer missen.

De app myMMX van Signcall biedt de mogelijkheid om onderling te bellen met tekst, beeld en spraak. Daarnaast kunnen doven en slechthorenden met deze app teksttelefoneren met het alarmnummer 112, de KPN Teksttelefoon Bemiddelingsdienst en naar reguliere teksttelefoons.

Wat is er nieuw?
- flitslamp
Om een inkomend gesprek minder makkelijk te missen, kun je de flitslamp aan de achterzijde van het toestel activeren. Zodra je dan gebeld wordt, gaat de lamp flitsen. Naast de trilfunctie is dit een duidelijk, visueel signaal.

- tekst-voicemail
Toch het telefoontje gemist? Geen probleem. Stel een tekst-voicemailbericht in waarin je vertelt dat je momenteel niet bereikbaar bent. De beller kan nu desgewenst een bericht voor je achterlaten. Deze functionaliteit zat al ingebouwd in de webapplicatie en de computersoftware, en is nu ook toegevoegd aan de mobiele applicatie.

- tekstformaat en -kleur zelf kiezen
Om beter aan de wensen van gebruikers met een visuele beperking tegemoet te komen, kun je in de app nu zelf het formaat van de letters instellen. Kies een andere tekst- en achtergrondkleur voor een duidelijker contrast en betere leesbaarheid.

- meer gebruiksgemak
Voor een beter gebruiksgemak zijn de instellingen van de applicatie vereenvoudigd. Hierdoor is de applicatie eenvoudiger in gebruik te nemen. Nog geen abonnee? Registreren kan eenvoudig via signcall.nl.

Hoe download ik de update?
De nieuwe versie van de applicatie is eenvoudig in gebruik te nemen door de update te downloaden in Google Play. Volg hiervoor de volgende stappen:

- open de applicatie ‘Play Store’ op je telefoon
- zoek de applicatie ‘myMMX Signcall’ op
- klik op ‘Bijwerken’
- klik op ‘Accepteren en downloaden’

De applicatie wordt nu automatisch gedownload en geïnstalleerd. Zodra dit gereed is, geeft het toestel daar een melding van.

Alle informatie over de update en de werking van de app is gebundeld in deze handleiding.

Heeft u vragen of opmerkingen over deze nieuwe applicatie?
Mail dan naar contact@signcall.nl.
Publicatiedatum: 09 april 2013