Signcall breidt teksttelefoonapplicatie uit met beeldbel-mogelijkheid

Signcall biedt doven en slechthorenden de mogelijkheid om te bellen met tekst, beeld en/of spraak. Met de computerapplicatie kon tot nu toe alleen gebruik gemaakt worden van tekstbellen, maar vanaf heden kunt u ook beeldbellen.

Dankzij de update van de computerapplicatie kunt u nu via de computer bellen via de standaard van Total Conversation (gelijktijdig bellen met tekst, beeld en spraak). Alle Signcall-abonnees met een Signcall medium pc of Signcall pro-abonnement ontvangen automatisch de update. Mocht u de update niet ontvangen, dan wordt u geadviseerd om opnieuw in te loggen. Heeft u vragen of opmerkingen over deze nieuwe update? Mail dan naar contact@signcall.nl.

Bemiddelingsdienst
Met de Signcall-applicatie zal ook de nieuwe bemiddelingsdienst (die vanaf 1 oktober operationeel moet zijn) te bereiken zijn met tekst, beeld en spraak. Op dit moment kunt u ook gebruikmaken van een teksttelefoonapplicatie naar de bemiddelingsdienst Teleplus, maar dit is dus alleen middels tekst.

De samenwerkende organisaties van doven en slechthorenden, verenigd in Signaal, hebben zich ingezet voor een bemiddelingsdienst via de standaard van Total Conversation. De update van de applicatie van Signcall is daarin een stap in de juiste richting.

Publicatiedatum: 23 juli 2013