Second Opinion Hoortoestellen opent haar deuren

Bent u ontevreden over (de afstelling van) uw hoortoestel(len), dan kunt u voortaan terecht bij Second Opinion Hoortoestellen in Harderwijk. Ed de Geus, al vele jaren audicien en verbonden aan de vakopleiding tot audicien, is hier een second opinion praktijk begonnen. Second Opinion Hoortoestellen verkoopt zelf geen hoortoestellen, maar richt zich uitsluitend op het optimaliseren van uw huidige hoortoestellen. Daarmee zijn zij uniek in Nederland.

U kunt zich tot deze nieuwe tak aan de audicienboom wenden, als u niet tevreden bent over uw gehoorapparaat of de afstelling er van. De mogelijke verbeteringen hangen af van uw gehoor en de hoortoestellen die u heeft. Daarom wordt eerst informatie verzameld over uw gehoorverlies, uw toestellen en de precieze klachten. Aan de hand van een uitgebreid gesprek en diverse metingen krijgt de audicien van Second Opinion Hoortoestellen een beeld van wat er mogelijk nog te verbeteren valt aan (de afstelling van) uw huidige hoortoestellen. Ook wordt gekeken of het hoortoestel past bij uw mate en soort gehoorverlies en of het wel voldoet voor de luistersituaties waarin u beter wilt horen. Na alle metingen volgt een volgend bezoek waarin alle aandacht uitgaat naar het optimaliseren van uw hoortoestellen. “Het doel is om met tijd, aandacht, vakmanschap en professionele apparatuur verbeteringen aan te brengen in uw hoorsituatie”, vertelt Ed de Geus van Second Opinion Hoortoestellen. ,,Daarbij zijn wij onafhankelijk en zitten er aan onze diensten geen commerciële belangen vast.”

Opstartfase
“De komende weken zijn we druk bezig om onze procedures en de werkvolgorde er goed in te krijgen. Daarna hopen we ons reeds bekende cliënten en nieuwe cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn”, vertelt Ed de Geus.
De kosten voor het laten uitvoeren van een second opinion zullen € 420,- bedragen. Vanwege de opstartfase ontvangen de eerste 25 klanten een korting van € 50,-. Het gesprek waarin de mogelijke verbeteringen voor u worden geïnventariseerd is vooralsnog gratis.
 
U kunt Second Opinion Hoortoestellen benaderen via www.secondopinionhoortoestellen.nl of tel. 0341-768176 voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Meer informatie en een interview met Ed de Geus is te lezen in het aankomende nummer van HOREN Magazine, dat op 15 februari verschijnt. Ontvangt u HOREN nog niet? Klik dan hier en word lid.

Bent u niet tevreden over (de afstelling van) uw hoortoestel, kijk dan voor de klachtenprocedure op www.hoorwijzer.nl/specialisten/klachten. U kunt voor een second opinion ook terecht bij een audiologisch centrum. Kijk voor adressen op http://www.hoorwijzer.nl/zoek-en-kies/audiologische-centra.html. Vraag vooraf bij uw zorgverzekeraar of een second opinion wordt vergoed.


Publicatiedatum: 22 januari 2013