Netwerken met Grow2work

Netwerken? Meer dan 70% van alle vacatures wordt ingevuld door netwerk. Ook helpt het jezelf te ontwikkelen en interessante mensen te ontmoeten. Kortom: je wordt er een rijker persoon van. Kom daarom naar deze bijeenkomst waarin je leert en oefent hoe je een netwerk kan opbouwen en benutten. Want hoe doe je dat als je doof of slechthorend bent? Ontdek dat op zaterdag 18 januari 2014 op de Grow2work-bijeenkomst ‘Netwerken, hoe doe je dat?’.

Op de bijeenkomst wordt er genetwerkt onder leiding van Jacqueline Smeijsters-Maschino en Bert Stegeman. Jacqueline is 42 jaar en ernstig slechthorend. Na een carrière als topmanager heeft zij het roer omgegooid en is ze als zelfstandige aan de slag gegaan. Inmiddels werkt ze als coach, trainer en adviseur. Jacqueline: "Veel mensen associëren netwerken met massale bijeenkomsten waar mensen met elkaar contact leggen maar dat is het juist niet! Eigenlijk netwerken we allemaal al over heel gewone vragen, met buren, vrienden en familie. De kunst is nu om dat verder uit te bouwen en in te zetten voor de zoektocht naar een nieuwe baan of om in te zetten in je professionele omgeving.”

Voor wie?
De bijeenkomst is voor deelnemers van - én belangstellenden voor - Grow2work. Bij overinschrijving krijgen deelnemers van Grow2work voorrang.
 
Wanneer en waar?
Zaterdag 18 januari van 10.30 uur tot 17.00 uur bij Swingbo in Utrecht. Swingbo ligt op loopafstand van Utrecht Centraal Station en is ook goed te bereiken met de auto.

Kosten
De bijeenkomst is gratis. Daarnaast wordt er voor een lekkere lunch gezorgd.

Tolken
Voor een schrijftolk en NGT-tolk wordt gezorgd. Heb je nog andere voorzieningen nodig, laat het Grow2work weten!

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomst is nodig en kan via info@grow2work.nl. Na aanmelding ontvang je een ontvangstbevestiging. Een week voor aanvang, ontvang je de routebeschrijving en het uitgebreide programma.

Grow2work is een project van de gezamenlijke belangenorganisaties voor doven en slechthorenden. Meer informatie op www.grow2work.nl.

Publicatiedatum: 20 december 2013