GGMD voorziet website van gebaren

GGMD voor Doven en Slechthorenden heeft de website geheel vernieuwd. De website richt zich zowel op doven en mensen met hoorproblemen (zoals slechthorendheid, tinnitus en Ménière) als op derden (verwijzers, werkgevers, instanties als gemeenten en logopedisten). Naast een nieuw uiterlijk en veranderingen in de indeling op de website, is het ook nieuw dat er verschillende filmpjes in gebarentaal op de site staan.

De website van GGMD is voorzien van een kleurrijke lay-out en overzichtelijke indeling. Voor elke doelgroep is er een plekje op de site. Ook het aanbod van trainingen en cursussen is makkelijk te vinden. GGMD staat voor Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke Dienstverlening. GGMD begeleidt mensen met een gehoorbeperking en hun naasten en werkt daarbij nauw samen met de NVVS.
GGMD biedt bijvoorbeeld hulp bij psychische problemen, als het gaat om hulpmiddelen en voorzieningen en bij het dagelijks functioneren als het gaat om zaken als wonen, werk, financiën, opvoeding, verwerking van het gehoorverlies, relaties en eenzaamheid en communicatie. De nieuwe slagzin van GGMD is dan ook toepasselijk: “Beter door de dag met doofheid of hoorproblemen”.

Kijkje nemen op de nieuwe website? Ga naar www.ggmd.nl.

Publicatiedatum: 20 juni 2013