Column van de maand (6): Links of rechts?

Op internet zijn diverse leuk geschreven, originele, grappige, herkenbare of ontroerende blogs of columns te vinden over iets dat met horen te maken heeft. De NVVS zet elke maand een blog of column in de schijnwerpers die we zijn tegengekomen op internet en die we u niet willen onthouden. Deze keer: Links of rechts?

Voor Marjan wordt 2014 een ingrijpend jaar. Eind januari zal bij haar een cochleair implantaat (CI) geplaatst worden. Maar voordat het zover is, moet ze eerst nog een keuze maken: links of rechts?

"Pffff… Geef me nog even 2 minuten zei ik. Even mijn hoofd naar beneden en in mij zelf terugdenkend aan met welk oor ik toch altijd belde. En toen, hoofd omhoog, ik wist het: Links! (....) Eenmaal in de auto sloeg de paniek toe. Ik heb links gezegd, maar ik hoor links de muziek beter!?!? Om en om de hoortoestellen uit gedaan en opnieuw geluisterd. Wat nu?!?"

Nieuwsgierig naar hoe het afloopt? Lees de hele blog van Marjan over haar CI op "HOOR! Wat ik CI...".


Klik hier voor het 'Column van de maand'-archief en neem ook eens een kijkje in ons blogoverzicht voor interessante blogs over diverse 'hoorzaken'.

Publicatiedatum: 31 december 2013