Column van de Maand (3): 'Ach, dat is toch heel gewooooon'

Op internet zijn diverse leuk geschreven, originele, grappige, herkenbare of ontroerende blogs of columns te vinden over iets dat met horen te maken heeft. De NVVS zet elke maand een blog of column in de schijnwerpers die we zijn tegengekomen op internet en die we u niet willen onthouden. Deze keer: 'Ach, dat is toch heel gewoooooon!'

Op de website van Wijzermetjebeperking schrijft Bianca van der Horst (100% Slechthorend) over haar kennismaking met de flamboyante Willy. Willy heeft geen problemen met de beperkingen van wie dan ook. Beenprotheses, hoortoestellen... die zijn toch heel gewoon?
Bianca schrijft daarover: "Maar heel eerlijk, ik weet niet of het zo 'heel gewoooooon' is. Ik draaghoortoestellen en de keren dat iemand, behalve mijn moeder, mijn hoortoestellen pakte, zijn op één hand te tellen. En dan werden ze nog vastgehouden aan de boogjes tussen wijsvinger en duim alsof het vieze dingen zijn."

Nieuwsgierig naar de complete blog van Bianca van der Horst? Lees hem op de website van Wijzermetjebeperking: http://www.wijzermetjebeperking.nl/blog/2909/ (zoeken in het menu).

Klik hier voor het 'Column van de maand'-archief en neem ook eens een kijkje in ons blogoverzicht voor interessante blogs over diverse 'hoorzaken'.


Publicatiedatum: 06 september 2013