Voorlichting tinnitus in het VieCuri Medische Centrum Venlo

Evenementdatum: 04 februari 2020

Stel je eens voor. Vierentwintig uur per dag herrie in je hoofd. Wat als je altijd een ruis, piep, brom, fluit, suis of een ander geluid hoort? Ruim 1 miljoen mensen in Nederland hebben hiermee te maken. Het aantal stijgt, vooral onder jongeren. Goede voorlichting en preventie zijn meer dan ooit nodig. Van 3 tot en met 8 februari 2020 organiseert Stichting Hoormij voor de 6e keer de Week van het Oorsuizen. Tijdens deze week, op 4 februari 2020, zijn vrijwilligers van Stichting Hoormij/NVVS, afdeling Noord- Midden Limburg aanwezig om informatie te vertrekken in het VieCuri Medische Centrum Venlo.

Sprekers, locatie en tijd

Sprekers: KNO-arts Van den Heuvel, ervaringsdeskundige Peter Krauweel, en Dyon Scheijen, klinisch fysicus-audioloog bij Adelante.

Adres: Tegelseweg 210 in Venlo

Tijd: Aanvang 19.30 uur

Informatie

Voor meer informatie kun je contact op nemen met de secretaris van de afdeling Noord-Midden Limburg via noordmiddenlimburg.secretaris@stichtinghoormij.nl