Voorlichting afd. Gelderland Oost: Slechthorend....(g)een probleem

Evenementdatum: 08 november 2017

Op woensdag 8 november 2017 van 19.30 tot 21.30 uurgeeft Rianne Veurman, in samenwerking met bibliotheek in Aalten, voorlichting over slechthorendheid met als titel:
Slechthorend….(g)een probleem.

Horen = er bij horen! Wanneer je slechter gaat horen verandert het contact met anderen. Door verkeerd verstaan krijg je misverstanden, irritaties, onbegrip. Hoorhulpmiddelen kunnen dan zinvol zijn, evenals een cursus “spraakafzien” of lotgenotencontact. Slecht horen komt helaas niet alleen voor bij ouderen, door overbelasting van het oor door harde geluiden krijgen ook jongeren regelmatig gehoorproblemen. Wilt u meer weten over het verbeteren van de onderlinge communicatie ? Voorlichter Rianne Veurman (Stichting Hoormij/NVVS) geeft hierover op humoristische wijze meer informatie.

Locatie:
Bibliotheek Aalten Hogestraat 10
7122 BV, Aalten

Leden Bibliotheek en leden NVVS € 2,50 niet leden € 5,00 Voorlichting over slechthorendheid, afd. Gelderland Oost

U kunt zich aanmelden via de site van de bibliotheek Achterhoek.
www.achterhoeksepoort.nl