Te maken met oorsuizen? Meld je bij het tinnitus trefpunt

Evenementdatum: 17 september 2019

Heb je een piep, ruis, rinkel of ander geluid in je oor? Je bent niet alleen. In Nederland land hebben ruim 1 miljoen mensen een vorm van tinnitus. Dat aantal neemt de laatste jaren toe. Het voortdurende geluid kan er in een lichte vorm zijn, maar ook allesoverheersend. Dit heeft vaak een enorme impact op het dagelijks leven en functioneren. Stichting Hoormij/NVVS organiseert daarom op 17 september 2019 een bijeenkomst, onder de noemer 'Tinnitus Trefpunt' in Tilburg.

DEZE BIJEENKOMST IS VOL! HOUD DE AGENDA IN DE GATEN VOOR DE VOLGENDE BIJEENKOMST

De waarde van contact met lotgenoten is groot

Hoe gaan anderen met hun tinnitus om? Wat is de invloed van tinnitus op je dagelijks leven? Hoe leg je het goed uit aan je omgeving? Waar hebben anderen baat bij? Wie heeft er tips? Welke ondersteuning is er te krijgen in de regio? Tijdens de bijeenkomst is volop gelegenheid om ervaringen en tips uit te wisselen. Ook kun je al je vragen stellen aan de aanwezige ervaringsdeskundigen. De ervaring leert dat de waarde van lotgenotencontact vaak groot.

Datum, tijd, locatie

Datum: 17 september 2019

Tijd: van 14.00 - 16.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur. .

Locatie: HoutPetrus en Pauluskerk, Pauluszaal, Vierwindenlaan 11 in Tilburg

De bijeenkomst is voor mensen met tinnitus. Partners en naasten zijn ook welkom.

Aanmelden en meer informatie

Persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk. Daarom zijn er per bijeenkomst een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden of meer informatie aangaande de bijeenkomst kan via info@stichtinghoormij.nl De bijeenkomst is gratis toegankelijk na aanmelding. Je kunt deze avond een vrijwillige donatie achterlaten. Voor meer informatie of vragen, mail naar info@stichtinghoormij.nl of bel 030 261 76 16.