Skype-bijeenkomst hyperacusis Kampen 10-06

Evenementdatum: 10 juni 2020

Kun je het geluid van voorbijrijdend verkeer, een grasmaaier, een bladblazer niet goed verdragen? Of heb je last van het geluid van roeren van een lepeltje in je koffiekopje? Dan kan er sprake zijn van hyperacusis: een overgevoeligheid voor gewone, dagelijkse geluiden. Dat kan behoorlijk belastend zijn. Tijdens deze bijeenkomst via Skype is er gelegenheid daarover informeel in gesprek te gaan. Hoe gaan je lotgenoten ermee om? Wat betekent het voor leven en werken?

Door het hele land organiseert Hoormij∙NVVS informele en gezellige huiskamerbijeenkomsten. In tijden van Corona veranderen deze wel van vorm, maar niet van inhoud. Deze bijeenkomst vindt plaats via Skype. De gespreksleider en vrijwilliger in deze bijeenkomst zijn ervaringsdeskundigen.

Tijd:

Locatie:
Thuis - via Skype

Voor wie?
Mensen met hyperacusis. Partners zijn ook welkom.

Toegang:
Gratis toegankelijk na opgave.
Een schrijftolk kan op aanvraag van meerdere mensen worden geregeld.

Aanmelden kan door een bericht te sturen naar info@stichtinghoormij.nl.

Meer informatie is te verkrijgen via Dick de Leeuw, M 06 13 36 72 40.

Bij meer dan 5 aanmeldingen kom je op de wachtlijst of meld je aan voor een volgende huiskamerbijeenkomst.