ONLINE OPCI bijeenkomst Cochleair Implantaat 3-03

Evenementdatum: 02 maart 2021

Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie (OPCI) organiseert informele online bijeenkomsten. Gebaseerd op de (eerdere) huiskamerbijeenkomsten, waarbij belangstellenden samen komen om vragen te stellen, ervaringen omtrent het cochleair implantaat te delen en informatie te verzamelen. OPCI maakt voor de online bijeenkomsten gebruik van het communicatie platform Zoom. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Met ondersteuning van schrijf- en gebarentolken. Doe je mee? Je bent van harte welkom!


Wil je ook wel eens kennismaken met mensen met een Cochleair Implantaat (CI)? Heb je vragen over het gebruik van je CI of andere hoor- hulpmiddelen voor het CI? Overweeg je een CI en wil je er wel eens wat meer over weten? Meld je dan aan!

Tijd: 19.00 tot 21.00 uur.

Informatie en aanmelden

Wil je een online bijeenkomst bijwonen? Dan kun je je aanmelden via huiskamerbijeenkomsten@opciweb.nl. Na je aanmelding ontvang je een e-mail met uitleg over de, zeer eenvoudige wijze van aanmelden en gebruik van Zoom. Je krijgt een duidelijke uitleg over hoe je mee doet en over hoe je online komt. Hier vind je het originele bericht van OPCI met alle online bijeenkomsten van het eerste kwartaal 2021.

Verhinderd?

De volgende online bijeenkomsten van OPCI vinden plaats op de volgende data:

  • 16 maart 2021
  • 30 maart 2021

Meer info: OPCI


Contactpersoon/bron: OPCI