Lezing brughoektumor Melick (Limburg)

Evenementdatum: 06 november 2019

Naar schatting wordt in Nederland per jaar bij ongeveer 320 patiënten (20 per miljoen inwoners) voor het eerst de diagnose brughoektumor gesteld. Een brughoektumor ontstaat meestal in de inwendige gehoorgang en groeit dan langzaam verder door de inwendige gehoorgang in de richting van de hersenstam en de kleine hersenen. De hoek tussen de hersenstam en de kleine hersenen wordt wel de ‘brughoek’ genoemd, vandaar de naam ‘brughoektumor’. Stichting Hoormij, afdeling Noord-Midden Limburg Afdeling organiseert 6 november 2019 een lezing over dit onderwerp.

Locatie en tijd

Tijd: 19.30 uur tot 21.30 uur
Locatie: Harmonie Zaal , Dorpstraat 43 in Melick

Sprekers

• Ger Niesen Stichting Hoormij/NVVS : Ervaringen met omgaan van een brughoektumor
  • Dr.J.J Waterval KNO Arts/Otoloog: Medische aspecten en de behandeling van een brughoektumor.

Ringleiding en schrijftolk zijn aanwezig.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met de secretaris van de afdeling Noord Midden-Limburg via noordmiddenlimburg.secretaris@stichtinghoormij.nl of telefonisch, whatsapp of sms via voorzitter Joke Verhaag, T 0778516775
M 06 36 56 08 80 of penningmeester Tiny Nouwen, M 06 48 52 96 64.

Relevante links