Landelijke infodag TOS en Slechthorend voor ouders en kinderen

Evenementdatum: 04 november 2017

Stichting Hoormij organiseert op zaterdag 4 november weer de jaarlijkse Informatiedag voor ouders van en kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of slechthorendheid, voorheen de FOSS-dag. Ook professionals die werkzaam zijn in de sector zijn van harte welkom op de school Auris Fortaal, Santa Cruzdreef 30 te Utrecht. Deze bijeenkomst is dé gelegenheid om in korte tijd heel veel informatie te krijgen en in een ongedwongen sfeer met anderen te spreken. Diverse organisaties en bedrijven presenteren zich deze dag met een informatiestand. 

Voor alle slechthorende kinderen en kinderen met TOS en voor hun broertjes en zusjes van 3 t/m 11 jaar is er de Kinder Doe Dag met een superleuk programma. Er zijn twee leeftijdsgroepen: 3 t/m 7 jaar en 8 t/m 11 jaar. Ben je tussen 11 en 16 jaar en slechthorend? Dan heeft SH-Jong speciaal voor jou een aantal toffe activiteiten tijdens het Special Youth Event. Ouders en professionals kunnen meedoen met allerlei interessante workshops. Het complete overzicht van de workshops en het aanmeldingsformulier vind je hier

Aanmelden

Meld je aan door het inschrijfformulier in te vullen. Inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding. Wacht dus niet te lang! Meer weten? Neem dan contact op met Arend Verschoor, beleidsmedewerker Stichting Hoormij, via tel. 030 – 63 54 009 of e-mail arend.verschoor@stichtinghoormij.nl.

Voor het Special Youth Event kijk je op www.shjong.nl/agenda. Schrijf je je nu in, dan krijg je bovendien een half jaar gratis lidmaatschap van SH-Jong cadeau (alleen geldig voor nieuwe leden)!

Kosten

Leden/donateurs van de FOSS, SH-Jong en NVVS betalen voor de dag € 10,00 per persoon. Niet-leden/donateurs betalen € 20,00 per persoon (inclusief uitgebreide lunch). De bedragen gelden zowel voor volwassenen als voor kinderen. Een lidmaatschap geldt vanzelfsprekend voor alle gezinsleden.

Programma Informatiedag

10:00 – 10:30 Ontvangst met koffie en thee
10:30 – 10:45 Welkomstwoord door Jan Heijboer (voorzitter FOSS) en
Stan van Kesteren (voorzitter SH-Jong)
10:45 – 11:45 Hoofdlezing Kijken wat werkt door Jessie Hagemeijer 
11.45 – 12.45 1e ronde workshops
12:45 – 13:45 Lunchpauze
13:45 – 14:45 2e ronde workshops
14.45     informele afsluiting + drankje

Klik hier voor het uitgebreide programma met de workshops en het aanmeldingsformulier.