Informatie- en contactbijeenkomst Helmond 17-03

Evenementdatum: 17 maart 2020

Slechter horen of te maken hebben met een gehooraandoening kan een strijd zijn. Met jezelf, voor acceptatie. Met mensen in je omgeving, die niet echt door hebben wat je meemaakt. In het gesprek met artsen bij wie je steeds opnieuw moet uitleggen wat de gevolgen zijn van je aandoening. Het zegt niets over jouw kwaliteiten, maar door bijvoorbeeld vermoeidheid, concentratieproblemen of overprikkeling is het wel van invloed op je functioneren. Bij Stichting Hoormij begrijpen we dat. Ben je op zoek naar informatie en wil je in contact komen met lotgenoten. Kom dan naar deze informatie- en contactbijeenkomst in Helmond.

De afdeling Regio Zuid-Oost Brabant organiseert op dinsdag 17 maart 2020 een informatie- en contactbijeenkomst in wijkhuis de Fonkel, Prins Karelstraat 123, Helmond.

Tijd: 10.00 – 12.00 uur.

Toegang is gratis

Informatie en aanmelden

Heb je interesse om deze bijeenkomst bij te wonen meld je dan aan (in verband met een beperkt aantal plaatsen). Aanmelden kan bij het secretariaat van de afdeling Zuid-Oost Brabant via Eindhoven.secretaris@stichtinghoormij.nl