Informatie- en contactbijeenkomst afd Eindhoven

Evenementdatum: 12 september 2019

Slechter horen of te maken hebben met een gehooraandoening kan een strijd zijn. Met jezelf, voor acceptatie. Met mensen in je omgeving, die niet echt door hebben wat je meemaakt. In het gesprek met artsen bij wie je steeds opnieuw moet uitleggen wat de gevolgen zijn van je aandoening. Het zegt niets over jouw kwaliteiten, maar door bijvoorbeeld vermoeidheid, concentratieproblemen of overprikkeling is het wel van invloed op je functioneren. Bij Stichting Hoormij begrijpen we dat. Ben je op zoek naar informatie en wil je in contact komen met lotgenoten. Kom dan naar deze informatie- en contactbijeenkomst in Eindhoven.

Adres: Pastoriestraat 147, Eindhoven.

Tijd: 10.00 – 12.00 uur.

Toegang is gratis.

Informatie en aanmelden

Heeft je belangstelling om deze bijeenkomst bij te wonen? Meld je dan even aan, mede in verband met het beperkte aantal plaatsen. Aanmelden kan via het secretariaat van de afdeling Eindhoven: Eindhoven.secretaris@stichtinghoormij.nl