Infobijeenkomst Spraakafzien en Nederlands met Gebaren Roosendaal

Evenementdatum: 27 juni 2019Maximum aantal deelnemers: 25 (Aantal deelnemers tot nu toe: 6)

Slechter horen of te maken hebben met een gehooraandoening kan een strijd zijn. Met jezelf, voor acceptatie. Met mensen in je omgeving, die niet echt door hebben wat je meemaakt. Bij Stichting Hoormij begrijpen we dat. Tijdens deze bijeenkomst krijg je informatie over de mogelijkheden van communicatie voor mensen met een gehooraandoening en de omgeving. Een logopediste en een docent gebarentaal vertellen niet alleen over het onderwerp, maar via praktijkoefeningen maak je kennis met mondbeelden en enkele gebaren.

Altijd al iets willen doen om je communicatie te verbeteren? Maak dan kennis met Spraakafzien en Nederlands met Gebaren! Gediplomeerde docenten Tabitha Karman en Merel Jansen vertellen je niet alleen wat over het onderwerp, maar zetten je zelf ook aan het werk zodat je na afloop (al) iets meer gaat letten op mondbeelden en al een paar gebaren kent.

Locatie

Hoormij/NVVS organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met de GGMD op donderdag 27 juni 2019 van 14.00 tot 16.30 uur in Wiekendael, Kalsdonksestraat 89, Roosendaal.


Tijdens deze bijeenkomst zijn slechthorende mensen en hun partners, familie en vrienden en andere belangstellenden van harte welkom. De toegang is gratis en er is een schrijftolk aanwezig indien meerdere deelnemers dat bij aanmelding hebben aangegeven.

Lijkt het je wat om kennis te maken met spraakafzien en gebaren? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Aanmelden
Aanmeldingsformulier
Vul hier uw gegevens in.
v
**